EuroMaster Stockcar Formule 2

De termijn voor vooraanmeldingen voor de EuroMaster Stockcar Formule 2 voor a.s. zondag is inmiddels afgelopen.

Helaas hebben slechts vijf coureurs de moeite genomen zich aan te melden voor deze titelstrijd. Wij willen deze coureurs danken voor hun aanmelding, helaas worden zij in de steek gelaten door hun vele collega coureurs.

Dit aantal aanmeldingen is helaas echt veel te weinig om deze klasse te laten strijden om deze prestigieuze titel. De Stockcar Formule 2 klasse zal dan ook uit het programma van het NK Ovalracing gehaald worden.

Er blijft echter een nog zeer volwaardig autosportprogramma over met maar liefst acht verschillende klasses die a.s. zondag vanaf 11:30 uur in drie manches en een finale gaan strijden om de felbegeerde punten voor het Nederlandskampioenschap Ovalracing 2015.

Kommentare sind geschlossen.