24 juli Internationale invasie op Midland circuit

Zondag 24 juli zullen duizenden pk’s worden losgelaten op het asfalt van het Midland circuit in Lelystad . De uit de USA bekende Late Models (NASCAR  modellen) , met coureurs uit alle windstreken, racen op de grote oval .

Met deelnemers  uit Frankrijk, Engeland, Andorra, België en natuurlijk ons eigen land zal het een spektakel van jewelste worden . De gelijkwaardige auto’s met 450 pk aan boord , de “looks” van grote USA cars, en het close racen staan garant voor actie en spektakel. Belangrijk om te weten is dat de snelste rijders achteraan starten. Inhalen is dus een must om op het podium te komen.
Als toeschouwer sta je met je neus op het spektakel als de bolides met hoge snelheid voorbij razen.
Tussendoor een praatje maken met de coureurs  en de raceauto’s van dichtbij bewonderen, het kan allemaal. Met je entreeticket is de pits vrij toegankelijk.

late models [396364]
De eer van Lelystad wordt hoog gehouden door het Mirror race team welke de strijd aangaat met een andere inwoner van Lelystad:  William Kools . In de Rookie Rods zal hij proberen zijn snelle Honda naar het podium te sturen. Succes zagen we de afgelopen wedstrijden voor het Mirror Team, de racefamilie uit Lelystad boekte diverse zeges. What’s in a name, Max (deze naam staat voor snelheid)…Van Spiegel   stuurt zijn snelle MX 5 steeds vaker naar de eerste plek. Broer Jeroen heeft ook al het nodige eremetaal mee naar huis genomen. Dit betekent wel dat de Van Spiegels verder naar achteren van start zullen gaan, iets wat voor Kools weer perspectief biedt.
Vader van Spiegel strijdt wederom in BMW 325 i cup, waarin hij met zowel een dame van 18 ,als de chauffeur van” Geer en Goor” de strijd aan zal gaan. Arie (Dudo) de Bruijn, met een respectabele leeftijd van 80 jaar, brengt op TV  Gerard en Gordon  met de camper op vele locaties, maar op het mooie Midland circuit stuurt hij zijn snelle BMW 325i naar menige zege.

Dudu de Bruyn [396365]
Een gezellig en spannend dagje autosport op 24 juli op het Midland circuit Lelystad.
Voor elk wat wils, brute V8 motoren, snelle toerwagens , 100% actie garantie.

De wedstrijden beginnen om 11.30 uur.
– Voldoende gratis parkeergelegenheid.
– Entree volwassenen € 10,- Kinderen < 12 jr € 5,-.
– (Overdekte) tribunes en ruime catering aanwezig.

Midland circuit Talingweg 89 8218NX Lelystad (achter het vliegveld)
www.autospeedway.org
facebook: NOV Autospeedway Lelystad .
Twitter: @autospeedwayNOV

Arie als chauffeur van Geer en Goor : https://youtu.be/Ubiz3JAFIbU

Op de foto’s:
Arie “Dudo”de Bruijn in actie in BMW 325i cup .
De late models in actie
poster juli2016 lelystadklein [396366]

Kommentare sind geschlossen.