World Cup F2 wereldkampioenen aan de start

Voor de races aankomend weekend hebben zich bijna 60 Stockcar F2 rijders aangemeld. Onder de aanmeldingen komen 16 rijders uit de UK waaronder de huidige wereldkampioen Kelvyn Marshall en de voormalig wereldkampioen Gordon Moodie. Ook zal voormalig wereldkampioen Willie Peeters aan de start verschijnen. Zij zullen het op nemen tegen ervaren rijders als Toon Schut en Henk Peeters en de aanstormende talenten Wim Peeters jr. en Rick Lenssen. De World Cup F2 zal op zaterdag 20 augustus om 19:30 uur starten en duurt maar liefst 30 rondes. Voorafgaand aan deze wedstrijd kan de toeschouwer alvast genieten van een aantal manches van de F2 klasse die eerder die dag verreden zullen worden.
Wie uiteindelijk met de beker naar huis is voor als nog een verrassing.

IMG_8638

DSC02542

 

Kijk voor meer informatie over onder meer het programma en de camping op de website www.racewayvenray.com.

Kommentare sind geschlossen.