SuperCup National Hotrod op Raceway Venray

SuperCup National Hotrod op Raceway Venray

Ysselsteyn | Op zondag 25 september maakt Raceway Venray zich op voor een nieuwe internationale autospeedwaydag. Blikvanger in het bomvolle raceprogramma is de strijd om de SuperCup bij de National Hotrods, met deelname van streekfavoriet Erik Roeffen.

Grote kanshebbers in deze klasse zijn naast Roeffen ook John van den Bosch, Jeffrey Zwiep, Johan Sanders, Lars Dreschel en Mark Teuben. Er worden eerst kwalificatiemanches verreden, waarna de startopstelling wordt vastgesteld. De coureurs met de meeste punten start vooraan in de finale.

Ook de LMV8, de Stockcars F1 en F2 zijn weer van de partij. Opnieuw  bijten de ‘Ukke Pukke’ de spits af. Als gastklasse zullen de 2ltr Hotrod voor de tweede keer dit jaar aanwezig zijn om het publiek te trakteren op een aantal mooie races.

Zondag 25 september is niet de laatste racedag van het jaar 2016, op zondag 23 oktober staat de laatste finaledag van dit seizoen bij Raceway Venray op de agenda.

Hotrod 1

De poorten gaan op zondag 25 september om 08.00 uur open, waarna de eerste vrije trainingen beginnen. Het wedstrijdprogramma begint om 11.30 uur.

Raceway Venray is een volwaardig circuitpark, waarbij een uit asfalt bestaande 1/4 Mile wordt omringd door een indrukwekkende 1/2 Milebaan. Deze 880 meter lange buitenbaan heeft een hellingshoek van maar liefst 25 procent en wordt omschreven als ‘The Fastest 1/2 Mile Oval’ in Europe.

Het hele jaar door vinden op het circuit aan de Peelweg 47 in Ysselsteyn allerlei spectaculaire race-evenementen plaats. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden op het circuit van Raceway Venray.

Hotrod

Voor meer informatie of het maken van een reservering kan contact worden opgenomen via telefoon 0478-513100 of info@racewayvenray.com.

Kommentare sind geschlossen.